onsdag 10 november 2010

C55 programmet för 2011 klart - satsning på samarbete med västkustfleeten


GP serien2011
Under säsongen har diskuterats att slå ihop flera seglingar med Westfleet för att få upp deltagarantalet ytterligare för båda Fleeterna.
Serien startar i Råå till Påsken och går sedan via Gottskär i maj till Viken i slutet av månaden. I juli är det sedan repris på sommarregattan i Ängelholm . Nästa stopp blir i Skanör i slutet av augusti följt av Varbersregattan i mitten av september och sedan grand final med LIND´s cup i Helsingborg som kommer att inkludera någon form av segelfest på kvällen.

Nytt för nästa år blir att också lista Halloween Cup i Malmö i slutet av oktober.
Hösten blir mer och mer tiden för segling och vattnet är ju varmt.

CTS 2011

Denna Tour startade i år med tre delseglingar, en i varje Fleet. För 2011 har följande tre seglingar plockats ut som Tour seglingar. Marstrand 18 juni, Ängelholm 9 juli och Dalarö 30 juli. En ypperlig möjlighet att bese Sverige och få prova på nya vatten.

SM 2011 12-14 augusti
För tre år sedan seglades SM i Träslövsläge och nu är det dags igen. Sista var det underbara surfar och tuffa seglingar och med ett mycket trevligt arrangemang. Det är nära för oss och det skulle vara kul om vi kanske blev största Fleeten i fältet.

Inga kommentarer: