tisdag 10 november 2009

Nu vågar han titta fram utanför Limhamns småbåtshamn - när söndagsträningarna är avslutade för i år

Härligt med djurliv utanför stugknuten
Axel Billquist tog bilden

5 kommentarer:

Peter sa...

På Råå får djurlivet vänta, vi c55 seglare kommer att träna så länge vädret medger det. Prognosen för kommande lördags träning är åtta C55or. Efter träningen serveras en värmande sopplunch. Sitter du rastlös med en C55a så häng då med vårt glada träningsgäng, lördagar kl nio backar vi nerför Råå jolleklubbs slip. Ytterligare information finns på www.c55sweden.org

Anonym sa...

Våra segel är inte så stora och våra skrov skrämmer inte djurlivet så inte slutar vi med söndagsträningen(jolle).
Vi är som vanligt på vattnet året runt. Det som får oss att vända är när tamparna fryser till is och när vattnet är < 4 grader och att det samtidigt blåser >10 m/s. Till er som gillar segling i sydliga vatten kom till MSS om sönsdagarna.
Vi seglar med följebåt som är ute och lägger banor,tränar och ger tipps.

MICKE(Laser)

Anders Nilsson sa...

Då är det väl allt hojtande i rundningarna och starterna när H-båtarna och J-24 som skrämmer bort honom. Nästa år är det nog jolleslipen som ska göras i ordning så vänta bara. :-)

Anonym sa...

Axel, hur f-n kan du se en säl i hamnen? Borta inte ditt ansikte vara vänt mot en datorskärm eller åtminstonde något trött båtbroschyr?! Jobba när du är på jobb!

Niclas

Anonym sa...

Detta är vår "egna" SÄLIS!

Han har varit här alla vintrar
sen Hamn-Magasinet byggdes...
Han bevakar & skyddar oss mot Ryssen som kan komma från havet.
Husets egna lilla "Pet".

Hans skräms inte av Åges samt Anders Lunch-Race i alla fall, men det är ju klart att de båtarna är så lätta & snabba så de har inte mkt kvar i vattnet att skrämmas med!

- Happpy Sailing!

Claes....../)..../).../)..¤.....