lördag 18 september 2010

Melges seglarna accelererar upp - svenskt förbund är på gång, Borstahusen SS har sökt EM 2013

Enligt "säkra källor" så presenteras snart ett Svenskt Melges förbund. Borstahusen, med Nordic Week, har ansökt om EM 2013.
Detta kan absolut få det att tända till i Öresundsregionen.
EM 2013 beslutas nu i november så vi får se om det blir som vi hoppas.

7 kommentarer:

Mattias Dahlstrom sa...

I ett svagt ögonblick tror jag att jag lovade att köpa en båt om BoSS får EM... Vi får se hur det går. Beslut fattas i November.

Anders Nilsson sa...

Faller de här tre bitarna på plats:
- Svenskt förbund
- EM 2013 i Borstahusen
- Besättning som ligger nära viktgränsen 360kg och kommittar sig till träning två ggr i veckan hela året fram till 2013.
Då blir det nog en här också.

Anonym sa...

Anders, du glömde kravet att jultomten ska finnas på riktigt ;)

Anders Nilsson sa...

Va fasen. Finns inte tomten. Vem ska då komma med en Code 1 till Grynet. jag brukar alltid få ett julkort från Tomtarna på loftet.

Anders Nilsson sa...

Seriöst, så ska man ha något att hämta så bör man nog komma upp i 200-250 träningstimmar på vattnet tillsammans och köra i stora fleetrace så mycket det går. Det senare kräver att man flänger ner i Europa en del.

Laser sa...

En snabb genväg till framgång är att välja en aktiv Laserseglare till rorsman!

Anders Nilsson sa...

Vill man så är det ju bara att skaffa en själv men sen är man inte aktiv Laserseglare längre. Typ som det gick för mig själv efter 16 år i Laser. :-)
Min poäng är att Melges klassen känns riktigt vass och att det går inte att mellanspela i den. Det krävs seriös satsning om man ska ha något att hämta på ett EM. Precis som det ska vara.