tisdag 9 september 2008

Henrik Edman från MSS vann Nordiskt Mästerskap i H-båt i helgen med 7 spikar


”Henrik Edman fra Malmø tok sju strake seire i Nordisk mesterskap for H-Båt i Larvik i helgen. Arild Heldal fra Røyken tok bronse og vant samtidig Norgesmesterskapet.”

Larvik Seilforening arrangerte i helgen Åpent Nordisk Mesterskap for H-Båt under flotte forhold. Mesterskapet var samtidig årets Norgesmesterskap for de norske deltakerne.
Mesterskapet ble avgjort med ni seilaser i farvannet mellom Larvik og Stavern med Svenner Fyr som kulisse. Fredag kunne oppvise frisk bris fra sørvest som etter hvert dabbet noe av. Lørdag og søndag blåste det laber til frisk nordlig bris slik at de sportslige forholdende var de beste.
I feltet stilte noen av verdens beste H-Båt seilere med Svenske Henrik Edman og Danske Søren Wissing i spissen. Edman viste allerede fra første seilas hvem som var best, og fulgte overbevisende opp med sju strake seire, for det meste fulgt av Wissing og Heldal. Arild Heldal, med Petter Aursnes og Anders Johansen som mannskap, stjal to andreplasser fra Wissing på lørdag, men det var aldri noen tvil om hvor gullet og sølvet skulle havne.

Kolla resultaten:

Inga kommentarer: