söndag 5 juli 2009

Danska mästerskapen i H-båt 2009 - Björnligan på tour

-Hej,Anders!

Kanonarrangemang och här kan vi plocka en hel del idéer framöver förkommande MSS-arrangemang också.
Vi i vårt team har också lärt oss en hel del och det är verkligt tuffkonkurrens. Små misstag framför allt som nu i genomgående lätt väder straffar sig och det går inte att komma hela vägen fram.
En fight i fighten var den vi utkämpade med den norska båten och vi tog dem på sista länsens sista två hundra meter och totalt med en pinne. De kom direkt från Kiel till detta och ska segla VM i kommande helg iHolland.
Vår totalplacering blev långt ner i listan ,men farten i båten är det inget fel på och vi var väldigt nöjda med de tillfällen vi stack upp med en fin 6:e och en bra 13:e plats i fältet. Nu ska jag ladda om med Lasersegling under semestern med sikte på Masters SM och hösten kommer vi köra hårt med H-båtsgänget som nu är 11 stycken aktivahär i Limhamn.

Med seglarhälsningar och må väl!

Björn




Björnligan
Morten Nielsen vann danska mästerskapen 2009 före favoriterna Steffen Stegger och Claus Höj Jensen. Claus Höj Jensen vann silvermedaljen och Mats Korsgaard blev trea. Anders Rydlöv från Malmö gastade med Mats. Nu väntar VM i Holland. Tufft program!!

Inga kommentarer: