fredag 26 juni 2009

Sandhamn Race Week - King 40 tog hem dagens distanskör

King 40 Team Magic tog hem dagens distanskör i IRC Endorsed klassen. Mattias Allroth kör storen på King 40. Visste väl att det var en skåning bakom. :-)

5 kommentarer:

mattias a sa...

Nu har vi vunnit 5 race med kingen ! Alla 4 banrace spikade vi oxå. Båten ær helt sjukt het, seglar høgre æn nåen annan båt jag seglat førr.
Elvstrøm ser till att få en fantastiskt højd på grejerna.Fort går det oxå;) Eivind från norska elvstrøm loftet står før taktik och ser till att vi kør rætt trim !
Har seglat mot några sjyssta skutor i klassen,Farr 40 och Landmark 43 och några till ser till att vi har och gøra i fæltet.

Anders Nilsson sa...

King of IRC-boats :-)

mattias a sa...

Vi tog även den 6:e seglingen och fixade en slam dunk till Kungbåten från norge.
Slängde skepparn i vattnet som sedvanligt och gav han en kall sort guld när han satt o värmde sig längst bak i aktern på vägen in.

Edward sa...

Team Magic som Matias seglade med seglade riktigt bra i helgen. De skapade mycket snack på bryggorna, tyvärr gick det inte lika bra för oss men vi lyckades iallafall komma 3a i dagens banrace, vilket ett gäng juniorer från laserklassen och en ny Arcona 430 ska vara ganska nöjda med när de slåss mot Data.Com och Du Soliel.

Anders Nilsson sa...

Annars är ju Laserseglare topp. :-)
Arcona 430 tycker jag för ögat ser snabb ut.
Det gick väl inte lika bra för Arcona 340. Någon som vet?