torsdag 5 mars 2009

Peter på blur.se hade rätt i sina farhågor om att det skulle bli "Shitfight"!!

Märkligt att ett förbund går på på gränsen till personangrepp?
Vi måste väl ändå ifrågasätta vårt upplägg vad gäller sportens tydlighet. Media och sponsorer tycker seglingssporten är grumlig och svår att förstå.
Vi måste väl ändå försöka komma med nya idéer?

http://folkbat.blogspot.com/2009/03/oresundsregatta-visar-framfotterna.html

Lågt som en sjunken folkbåt. :-(

6 kommentarer:

Pär B sa...

Blogginnlägget du refererar till är inte sanktionerat av Folkbåtsförbundet, utan bara mitt (Pär Björfjäll), det är inte särskilt välformulerat och har lite onödigt hård ton, det ber jag om ursäkt för ... men frågan om SM-status eller ej betyder ganska mycket för de enskilda förbunden och dess medlemmar.

Anonym sa...

Varför behöver vi nya ide'er ? Media och sponsorer ? Kanske det som är felet ? Ut å segla i stället för att leta efter problem !!

Erik B sa...

Egentligen håller jag med Stig.

Tror inte att vi får bättre elit om vi stänger av bredden men skrev ändå ett förslag till ditt andra inlägg...

Per Lundquist sa...

Kan tvärr inte kommentera ämnet eftersom jag inte är insatt.

Inställningen att man inte ska ha några nya idéer är däremot befängd. Ni verkar ha glömt Sven Saléns radikala idéer som motarbetades länge. Om alla hade reagerat på samma sätt, citat "Varför behöver vi idéer", hade vi inte haft folkor över huvudtaget utan kanske enbart segling i klubbkavaj.

Så döm inte Anders för att han vågar ha idéer. Tacka för förslaget och kom med konstruktiv kritik istället.

Anonym sa...

Visst, det är ju det jag säger: ut och segla ! Sven S och många fler agerade och agerar, sitter inte och har en massa åsikter om vad andra skall göra och gör själva ingenting (som jag) eller tvärtemot (seglar LYS).

Anders Nilsson sa...

Tack Pär.
Det är ok. Kommentera gärna på bloggen. Jag förstår hur du tänker men jag tror inte vi kan fortsätta med en så bred flora av klasser. Det är helt obegripligt att vi har så många svenska mästare att vi är tvungna att köra mästarnas mästare. Kul initiativ men jag tycker det visar på ett problem där vi inte tagit och löst konflikten.

Stig
På söndag ska jag köra minitransat med Stefan. Vi ska plana som fanken :-)
Vad ska du segla på söndag?
Återkommer med ett inlägg.