torsdag 27 december 2018

Jolleträningspass #100 under 2018 avklarat idag

91 Laserträningspass och nio 505-pass gör 100 pass på vattnet och över 203h. Det fungerar som bra sporre för mig att att mäta mig själv. Till exempel har jag räknat alla gym-pass, gympapass, landsvägscykelmil, gruscykel och spinningpass. Summerat så blir det 167 träningspass på 360 dagar. Det gör då att jag saknar 13 träningspass i år för att säga att jag tränat varannan dag. Ändå nöjd med det.
Årets höjdare var alla 505 passen jag fick till i september. Jag är så sugen på att plocka fram henne igen efter vintern.
Laser Master SM gick på hemmaplan och var en riktig sporre att få till. Laser Master segling är lätt att bli hooked på. Det var ca 125 Laserseglare i Malmö, och det blir inte bättre på en helg..
Det är inte många träningspass jag missat och det gör att man missar inte heller några förhållanden. Öresund är sällan sig likt.

När isen sprack upp i hamnen och vi kom ut i våras var ju bara så gott.

Oceanienmästerskapen i Laser Master i oktober var mer än ett race. Grym upplevelse.
Ja, det är bara att konstatera att ett år går fort. Det gäller att ta vara på tiden.

2 kommentarer:

Yoga sa...

Grattis till så bra träning. Förstår inte att du har tid. Jag ligger ca 90 pass efter. Hoppas på bättre 2019. Gott Nytt År!

Anders Nilsson sa...

Detsamma.
Vi är flera i klubben som har fått till bra statistik i år. Vi är två som gjort 101 jollepass i år och flera mellan 50 och 100.
Just nu så är barn utflygna och vi har ingen hund längre och det ger ju en del fritid.
Mitt jobb gör att jag får ta de tillfällen som ges om det ska bli något och då passar Laser och cykel utmärkt. Det hade blivit svårt att göra likadant i en kölbåt som måste planeras på ett helt annat sätt.
Jag bestämde mig för att jag vill ha seglingen som min idrott och inte bara som fritidssysselsättning. Ett Laserpass är ett bra fyspass och det ska man ju göra ändå. Får se hur länge jag orkar.