söndag 20 september 2015

C55 GP i Gislöv - TBS - en kort rapport från Håkan Rydlöv

Trelleborgs båtsällskap bjöd in C55-seglarna till Gislövs läge för att segla GP6, men också för att segla om DM-plaketterna.
Pristagarna

Redan på väg till Gislöv så såg vädergudarna ut att vara gunstiga, lagom vind och delvis blå himmel. TBS hade bullat upp med en god frukost i sitt fina klubbhus. Kort sagt det fanns förutsättningar för en bra seglingsdag.
Den obrutna horisonten utanför Gislöv inspirerade. 4 seglingar skulle genomföras.
Kl 11 startade planenligt första seglingen, där bröderna Per/Göran Larsson direkt tog kommandot och behöll ledningen ända till mållinjen. Inför 4:e och sista racet, så var det fortfarande öppet om vem som skulle vinna eftersom 3 båtar hade varsin spik. Segrare i sista racet blev bröderna Larsson, med en annan familjebesättning på andra plats, nämligen Lars/Annika/Elisabeth Lindgren. Bronsmedaljen togs hem av Håkan Rydlöv/Christer Flygare.
Det var första gången som Trelleborgs båtsällskap arrangerade en GP för oss och vi var alla samstämmiga i att vi gärna kommer tillbaka hit.
Det var fint seglingsområde och ett bra arrangemang. Det hela avslutandes med en delikat fisksoppa för funktionärer och seglare.

 http://www2.idrottonline.se/TrelleborgsBS-Segling/C55GP6/Resultat/

Inga kommentarer: