tisdag 21 maj 2013

Visa upp era båtar för Anne Lundberg

 INBJUDAN FÖR BÅTAR o PASSAGERARE


I år spelar vi in 5st avsnitt av talkshowen ”Sommarkväll med Anne Lundberg” i Malmö vid sidan av SVT-huset vid Södra Varvsbassängen. Dett kommer vara både intressanta, aktuella gäster i samtal med Anne Lundberg och musikmöte mellan kända artister och vårt husband Damn! Vi filmar ut mot vattnet från vårt TV-hus och tycker det skulle vara trevligt med lite olika båtar liggandes vid bryggan och ute i Södra Varvsbassängen. Därför bjuder vi nu in er som har båt i och kring Malmö att komma och vara med och visa upp era båtar vid våra inspelningar.

Dock finns det begränsat med plats och en begränsad höjd vattenyta-brobotten (Klaffbron i Malmö). Höjden kan variera beroende på vattenståndet på 1,65 m till 2,10 meter. På grund av dessa faktorer behöver vi anmälan från er. Så vill ni vara med så maila eller ring snarast Åsa Häggblom koordinator på SVT på 070-5697330 eller asa.haggblom@svt.se
Tala om vilken sorts båt (gärna foto) ni har och hur vi får kontakt med er. Vi bekräftar sedan att ni får plats och ger ytterliggare information om när ev broöppning sker etc.
Följande datum har vi inspelning mellan 19:45-21:15

13 juni
18 juni
20 juni
25 juni (OBS! broöppning ej möjlig)
27 juni

Nedan ser ni var det finns platser för båtarna, vissa vid brygga och andra ute i bassängen.

Inga kommentarer: