fredag 16 september 2016

North Sails avvecklar loftet i Lomma

North Sails loft i Lomma håller just nu på att stängas ner. Det är förstås tråkigt och inget vi planerade när vi startade upp för drygt fyra år sedan. Men saker och ting går inte alltid som man tänkt sig.

Detta betyder dock inte att vi överger våra kunder i Skåne. Jesper Feldt på North Sails i Köpenhamn kommer ta hand om nyförsäljning, mätning, leveransseglingar, service, reparationer etc även på den svenska sidan av sundet.

Allt service kommer ske i Köpenhamn, men du lämnar och hämtar dina segel på ”Kapell & Annat” i Malmö. Eftersom Jesper bor i Malmö och alltså pendlar till och från Köpenhamn varje dag är det här en lösning som vi hoppas kommer upplevas som både snabb och smidig. Det går förstås också att vända sig till något av våra loft i Göteborg eller Stockholm.

Om du undrar över något är du välkommen att kontakta mig. Mejla eller slå mig en signal på 031-388 08 01.

Till sist lite kontaktuppgifter som kan vara bra att ha:

Jesper Feldt, North Sails Köpenhamn
Tel: +45 3915 7763
Mail: jesper@dk.northsails.com

Kapell & Annat
Kantyxegatan 25 L, 213 76 Malmö
Tel: 040 - 15 40 17
Mail: info@kapell-annat.se.

Med vänliga hälsningar

Henrik Ottosson

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vad händer med Martin och Mathias?

Anders Nilsson sa...

Jag vet bara att Mathias Lantz börjar på loftet i Göteborg.

Pelle sa...

Riskbolagens krav på lönsamhet går kanske före kundservice?

Anonym sa...

Tur det finns Gransegel.
Stefan K

Anonym sa...

Gransegel i Malmö har väl haft näsan precis över vattenytan i flera år. Ingen med lönsamhetskrav hade låtit det fortsätta.

Anders Nilsson sa...

Det är väl bara att ge Gransegel en eloge för sin uthållighet men det är nog så att det handlar väl om att North Sails servat och sålt mest till en ganska begränsad skara kappseglare.

Anonym sa...

Jag hörde att Biltema skall börja sälja segel.

Pelle sa...

Vad händer nu med North Sails Trim Cup?
Det var ju Martin som drog i det med amerikanerna.

Johan sa...

LBS som arrangerat och drivit trimcupen tillsammans med North Sails avser genomföra tvådagars-regatta med bankappseglingar även 2017. Datum är satt till 13-14/5 förutsatt att SSF beviljar sanktion. Efter de tråkiga nyheterna om Lomma-loftet har jag frågat Jesper Feldt och Henrik Ottosson om North Sails avser satsa på trimcupen i Lomma även 2017. Svaret är ja. Det bådar gott. Men vi kommer att följa upp detta under hösten så att vi har fullt kommittment med tydliga förutsättningar. Det uppskattade amerikanska tränarteamet hade tidigare bokat in Lomms för 2017. Även detta måste följas upp. Martins framtida roll känner jag inte till. Men Martins enorma seglingskunnande och nätverkande har varit väldigt betydelsfullt och uppskattat för trimcupen, tillhörande seminarier och träningar. Vi får hoppas på positiv fortsättning!/Johan

Anders Nilsson sa...

Förutom de fina tävlingarna så är det amerikanerna som gjort det till det bästa arrangemang som görs i Sverige. Uppföljningen med Martin och Mathias har ju också varit riktigt bra. Hoppas de nu inte faller bort. De lovade ju att komma tillbaka igen.
Det kommer säkert fler tyska båtar nästa år efter att Tutima också var lyriska.