fredag 15 oktober 2010

Melges 24 fleeten får finfrämmande - Frederico Michetti kommer till Norge

Verdensmester tre ganger, regjerende verdensmester og europamester (aldri vært gjort før “back to back”), UKAUKAS senterpunkt, Frederico Michetti kommer til Norge som coach. Han er kanskje den mest sentrale personen i Melges familien, med en CV i Melges seiling som kanskje ikke noen gang blir slått.

Melges Norway fikk tilslaget på Fredericos første turne etter at han har fått et ennå større ansvar i Melges Organisasjonen, ansvar for salg av Melges i verden. Han har valgt ut Norge som en av de mest spennende markeder for videre utvikling og har lovet oss full support for å lykkes i videre vekst. Klassens internasjonale mål er å attrahere og legge til rette for ennå flere Corinthian lag, så vi kan forvente en del spennende aktiviteter framover, og nye friske ideer.

Frederico kommer til Hankø siste helg i oktober på høstcup 3 for å være på vannet og trene opp deltagende seilere..

Vi endrer derfor opplegget litt og seiler begge dager. Start kl 11.00 med brief på land – alle båter klare og så rett ut på banen.

Kan ikke hele laget så rekrutter blant nye interesserte seilere eller sett sammen to lag. Minst en fra alle lag bør stille.

Still opp 30. og 31. oktober for en helg av de sjeldne, kan det være den beste sesongsavslutningen noen sinne?

Arne David-Andersen

Arne David-Andersen

3 kommentarer:

Edward Hartung sa...

Jag var uppe i Norge, på Hankö för ett par veckor sedan. Träffade där ett stort gäng norrmän som verkligen brinner för klassen och vill ha med sig fler svenskar och danskar i detta.

Det var skit kul att köra One Design igen, och det med hårt motstånd! :)

Har i helgen fått info om att teamet som jag seglade med ska sälja sin båt, denna båt har varit redskapet i en tre års satsning. En ny långsiktig målsättning för teamet arbetas nu fram, det kommer alltså att bli en ny båt.

SWE 431 (fräsch och mycket fina segel!) är alltså till salu och jag hoppas att det är en skåning som slår till, det hade verkligen varit skit kul med fler Melges på sundet, speciellt nu när Borstahusen pratar om EM!!! Dessutom går EM i Norge till sommaren!

http://www.melges24.com/?p=classifieds/details&id=399

Anders Nilsson sa...

Det behövs att det svenska förbundet blir klart annars blir det inga evenemang på hemmaplan.
Mattias Heiding vad väntar ni på?
EM-beslutet kommer att tas i november!!

PelleL sa...

Ansökan om att starta klassförbund är inskickad till SSF....